Навіщо Росія підставила Ізраїль?

Политикантроп 29.07.2014

Віктор Каспрук

У той час, коли новий конфлікт між палестинцями і Ізраїлем набуває нових обертів, доцільно поставити собі питання – можна взагалі його було уникнути? І що в дійсності спровокувало нову ескалацію насилля на Близькому Сході?

Як ми пам’ятаємо, першопричиною початку нагнітання ситуації стало викрадення, а потім і вбивство трьох ізраїльських студентів.

І тут необхідно звернути увагу на те, як була здійсненна ця терористична операція. Адже в традиціях не тільки ХАМАСу, а й всіх арабських ісламістських бойовиків викрадення завжди відбувається для того, щоб згодом спробувати обміняти викрадених на арабських терористів.

Але у випадку з молодими ізраїльтянами все відбувалось абсолютно інакше. Після їхнього викрадення ніхто не висував жодних ультиматумів, а пізніше їх знайшли мертвими.

І тут явно прослідковується зовсім не почерк терористів із ХАМАСу. Бо вони, або вбивають відразу, або ж викрадають і намагаються реалізувати обмін на своїх спільників. Проте нічого подібного у цьому випадку не було зроблено.
Отже відразу ж виникає підозра, що тут діяла якась третя сила. Яка намагалася видати це викрадення за терористичну акцію ХАМАСу і допустила декілька неприпустимих помилок.

Тож, коли вдуматися в те, чи могли молоді люди сісти на дорозі в машину, в якій сиділи особи, котрі виглядали як араби, викликає великі сумніви.
Тобто, молоді ізраїльтяни сіли в машину, якою кермувала особа, якій вони могли б довіряти. А це цілком могла б бути молода дівчина чи людина європейського вигляду. Тобто підставна особа. А через метрів 300 далі по трасі їх могли чекати ті, хто й завершив це жахливе дійство.

Втім, знаючи якою розгалуженою і дієвою агентурою володіє на Близькому Сході Росія, можна зробити наступне припущення. Росії був потрібний новий конфлікт між палестинцями і ізраїльтянами для того, щоб відвернути увагу світу від її вторгнення в Україну.

Адже вже тривалий час події в секторі Газа перекривають на світових телеекранах те, що відбувається вже не один місяць в Україні.
Підтвердженням цьому є аварії кількох літаків, котрі відбулися після збиття російськими терористами малайзійського Боїнгу.

Усе це потрібно Кремлю для того, щоб замести російський слід. Але чим більше в Москві мудрують, чим більше усе це стає все більше очевидним…

Опубліковано у Uncategorized | Теґи: , , , , , , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити коментар